Running-Magazine-Logo

Νέα GPS – Heart Rate ρολόγια από την Epson

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Εγκρίθηκαν τα GPS – Heart Rate ρολόγια της εταιρίας Epson, σε συνεργασία με τον Meb Keflezighi, να κυκλοφορήσουν το 2015

Η Epson, μια εταιρία που έγινε γνωστή για τα προϊόντα γραφείου όπως εκτυπωτές και scanners, μπαίνει δυναμικά στην αγορά φορητής τεχνολογίας με μια σειρά προϊόντων fitness, συμπεριλαμβανομένου και GPS – Heart Rate ρολόγια, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Η νέα γραμμή ρολογιών GPS – Heart Rate της Epson θα βγουν στην κυκλοφορία την Άνοιξη του 2015. Η τιμή για τα 3 διαθέσιμα μοντέλα που θα κυκλοφορήσει η εταιρία θα κυμαίνεται από 250$ – 450 $.

Σημαντική είναι η τεχνολογία του ρολογιού αφού ο δρομέας δεν θα χρειάζεται να φοράει ζώνη στήθους για να καταγράφει τους παλμούς του. Επίσης, μαζί με την λειτουργία GPS, το ρολόι θα δίνει δυνατότητα στον χρήστη να βλέπει τις θερμίδες που καεί κατά την προπόνηση όπως και πολλές άλλες δυνατότητες. Οι πληροφορίες αυτές θα μπορούν, αν επιθυμεί ο χρήστης, να τις βλέπουν και άλλοι, να τις μοιράζεται με άλλους χρήστες στα Social Media.

Η Epson έχει υπογράψει με τον νικητή του Μαραθωνίου της Βοστόνης το 2014, Meb Keflezighi, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια προωθούσε ρολόγια της γνωστής εταιρείας GPS Tracker.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X