Για την μεταφορά των αθλητών από Ηράκλειο η διοργάνωση θα διαθέσει όπως πάντα ένα λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει από το κέντρο του Ηρακλείου την Κυριακή το πρωί στις 08:00

Το Λεωφορείο θα αναχωρήσει από το άγαλμα Βενιζελου στην πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου στις 08:00 την Κυριακή 1/3/2015 , και θα επιστρέψει το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Ηράκλειο. Ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να δηλώσει συμπληρώνοντας στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και το αντίστοιχο πεδίο που αναφέρεται για την επιθυμία του ή όχι να χρησιμοποιήσει το λεωφορείο της διοργάνωσης , καθώς και αν θα έχει μαζί του συνοδό. Η μεταφορά είναι δωρεάν.

Για όσους προτιμήσουν να έρθουν με το δικό τους αυτοκίνητο μπορούν να δουν ή και να κατεβάσουν για το GPS τις παρακάτω διαδρομές που οδηγούν στους Μύθους με εκκίνηση από Ηράκλειο.

  1. Μέσω Επαρχιακής οδού Βιάννου-Ηρακλείου http://www.gpsies.com/map.do?fileId=vctxrwvxmrkilyoi περίπου 77 χλμ
  2. Μέσω του εθνικής οδού Ηρακλείου- Αγίου Νικολάου και της επαρχιακής Καλού χωριού-Μαλλών-Μύρτους        http://www.gpsies.com/map.do?fileId=zcapsqyxgrbbwdio περίπου 112 χλμ

Με πλοίο από ΠΕΙΡΑΙΑ

Για όσους έρθουν από Πειραιά θα υπάρχει έκπτωση 30 % στα εισιτήρια με την ANEK LINES 

Το πλοίο φθάνει στο Ηράκλειο περίπου στις 6 το πρωί καθημερινά. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα μετάβασης στο Άγαλμα Βενιζέλου το οποίο βρίσκεται στο κέντρο Ηρακλείου (περίπου 1 χλμ από το Λιμάνι) για την χρησιμοποίηση του λεωφορείου της οργάνωσης προς το σημείο του αγώνα. Το ίδιο ισχύει και για την αντίστροφη διαδρομή δηλαδή υπάρχει ανταπόκριση την ίδια μέρα για το πλοίο προς Πειραιά (το πλοίο αναχωρεί το βράδυ περίπου στις 21:30)

 Διαμονή

Για όσους θελήσουν να διαμείνουν στο τόπο διεξαγωγής του αγώνα θα υπάρχει ειδική τιμή στα ξενοδοχεία στο παραθαλάσσιο διπλανό χωριό Μύρτος  περίπου 15 ευρώ /άτομο .

Για κρατήσεις και πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο και την διαμονή σας , τηλέφωνο επικοινωνίας 6937163517 (Κα Πόπη Παντελάκη)

Επίσης στον περιφραγμένο προαύλιο χώρο του παλιού σχολείου θα μπορεί ο καθένας να στήσει την σκηνή του , ή στον εσωτερικό χώρο να απλώσει τον υπνόσακο του.