Running-Magazine-Logo

Διαγωνισμός : Κέρδισε ένα Galaxy Tab 3 για να μη χάνεις τα νέα του Running Magazine

galaxy tab 3

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Για να μη χάνεις τα νέα του Running Magazine σου κάνουμε ένα μοναδικό δώρο!

Κέρδισε το νέο Galaxy Tab 3 T110 7″ παίζοντας στο μεγάλο μας διαγωνισμό

3 απλά βήματα για να κερδίσεις

1) Γίνε Fan στο Running Magazine στο Facebook εδώ ( αν είσαι ήδη fan πέρασε στο βήμα 2 )

2) Ψήφισε τον αγαπημένο σου αγώνα του 2014 μέσα από την εφαρμογή του Running Magazine εδώ ( Προσοχή : Η εφαρμογή είναι αποκλειστικά για desktop υπολογιστές και όχι για mobile ή tablet λόγω των νέων πολιτικών του facebook για τα applications )

3) Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής

Please wait...

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί 14 Φεβρουαρίου την ημέρα των Ερωτευμένων στις 12 το μεσημέρι από τη σελίδα του Running Magazine!

Λίγα Λόγια για το Galaxy Tab 3

Mικρές διαστάσεις, design που ξεχωρίζει, δυνατότητες που εντυπωσιάζουν!Το Galaxy Tab 3 Τ110 κάνει την εμφάνισή του με λειτουργικό Android 4.2.2 Jelly Bean που του προσδίδει απόλυτη ελευθερία για να πραγματοποιείς ότι ρυθμίσεις θέλεις αλλά και πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές και widgets μέσω του Google Play. Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz για γρήγορη απόκριση σε οποιαδήποτε εφαρμογή χωρίς κολλήματα.Απόλαυσε HD video στο YouΤube και ταινίες στην TFT οθόνη αφής 7″, διάβασε eBooks, παίξε παιχνίδια, πλοηγήσου στο Internet με την υποστήριξη ασύρματων δικτύων Wi-Fi και επικοινώνησε με φίλους σε Facebook και Twitter. Έχει αποθηκευτικό χώρο 8GB, θύρα USB 2.0, ενώ το πακέτο ολοκληρώνει η κάμερα 2MP για να απαθανατίσεις κάθε στιγμή σε υψηλή ανάλυση με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD,

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό Σύστημα
Android 4.2.2 Jelly Bean
«Φορώντας» ένα από τα πιο ευέλικτα λειτουργικά συστήματα, το Android 4.2 Jelly Bean, είσαι πιο ελεύθερος από ποτέ να προσαρμόσεις το περιβάλλον στις δικές σου απαιτήσεις, να οργανώσεις την αρχική οθόνη και να χρησιμοποιήσεις δικές σου συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας.

Οθόνη
Αφής 7″
H TFT οθόνη πολλαπλής αφής 7″ του Galaxy Tab προσφέρει πιστή διαβάθμιση χρωμάτων και αυξημένη ευαισθησία λόγω του ότι είναι capacitive.

Ανάλυση
1024 x 600 pixels
Με ανάλυση οθόνης 1024 x 600 pixels, το Galaxy Tab 3 εξασφαλίζει αρκετό χώρο για να σερφάρεις στο Internet, να δεις 720p ταινίες υψηλής ευκρίνειας, HD video στο YouTube και να επεξεργαστείς αρχεία Word, Excel και Powerpoint.

Camera
2 Megapixels
Βγάλε φωτογραφίες ανάλυσης 2 Megapixels με την κάμερα που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής και απαθανάτισε τις καλύτερες στιγμές σου με βίντεο Full HD.

Επεξεργαστής
Dual Core 1.2 GHz
Χάρη στο διπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1.2 GHz, ο χρόνος απόκρισης όταν ανοίγεις αρχεία μεγάλου μεγέθους ή εφαρμογές σχεδόν εκμηδενίζεται, ενώ μπορείς να χρησιμοποιείς και περισσότερες από μία εφαρμογές ταυτόχρονα.

Αποθηκευτικός χώρος
8 GB
Τα 8 GB εσωτερικής μνήμης είναι αρκετά για να αποθηκεύεις μεγάλο όγκο ψηφιακών αρχείων, δηλαδή 2.250 τραγούδια, 1.450 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και 11 avi ταινίες.

Θύρες Επέκτασης
microSD
έως 32 GB
Το Galaxy Tab 3 περιλαμβάνει υποδοχή καρτών microSD με χωρητικότητα έως 32 GB για να αποθηκεύσεις όλα σου τα ψηφιακά αρχεία – φωτογραφίες, MP3, video.

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X