11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Ολοι τρέχουν για να χαρίσουν δώρα την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 10ηώρα το πρωί στο ΟΑΚΑ!

Δες τα αποτελέσματα του TheToc Merrython εδώ

Τρέχουμε στο TheTOC MERRYTHON για να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη!

Στο TheTOC γιορτάζουμε φέτος τα πρώτα μας Χριστούγεννα και σας θέλουμε κοντά μας! Για να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα δώρα σε εκείνους που το έχουν ανάγκη. Σε παιδιά με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες και σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Όπως τονίζει η Ελλη Στάη, Γενική Διευθύντρια του TheTOC, πρέπει να μπούμε όλοι στη διαδικασία της κίνησης για να βελτιώσουμε τη σωματική και τη ψυχική μας υγεία.

Το τρίπτυχο του MERRYTHON είναι:

– Τρέχουμε για να νιώσουμε ευεξία και σωματική και ψυχική υγεία

– Τρέχουμε για να προσφέρουμε σε ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη.

– Τρέχουμε για να νιώσουμε δυνατοί και να χαρίσουμε στον εαυτό μας την ικανοποίηση της υγείας και της προσφοράς!

Τι είναι το MERRYTHON

Ο Μαραθώνιος THETOC MERRYTHON είναι μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή που συνδυάζει υγεία, ευεξία και το πνεύμα των Χριστουγέννων. Είναι ένας αγώνας 5 χιλιομέτρων, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ (είσοδο από Golden Hall). Η φόρμα συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.thetoc.gr και run2014.thetoc.gr.

Το συμβολικό κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ (όποιος έχει τη δυνατότητα μπορεί να συμβάλει με μεγαλύτερο ποσό) και η ώρα προσέλευσης είναι στις 9:00 το πρωί.

Τρέχουμε για καλό σκοπό

Τα έσοδα του  MERRYTHON θα δοθούν στο Σικιαρίδειο Ιδρυμα που φροντίζει για την κατάρτιση παιδιών και νέων ηλικίας από 5 μέχρι 21 ετών με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες, και στο Ταμείο αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου.

Παροχές & εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες

Όλοι οι δρομείς θα λάβουν αριθμό συμμετοχής, αναμνηστικό μπλουζάκι, αναμνηστικό μετάλλιο, ένα δώρο έκπληξη και vouchers για γεύμα ή σνακ (στο The Mall Athens ή στο Golden Hall).

Εκατό τυχεροί θα βρουν στο kit τους μια διπλή πρόσκληση για δωρεάν είσοδο στα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Ποιοί έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές και όλοι όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στον κοινωνικό σκοπό του αγώνα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα διατίθενται νερά, μπανάνες, μπάρες δημητριακών και θα υπάρχει παροχή ιατρικών υπηρεσιών.
Αποσπάσματα από τη συνέντευξη τύπου

the toc merry thon
«Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου τρέχουμε στο ΟΑΚΑ για καλό σκοπό, συνδυάζοντας τα οφέλη που προσφέρει η συμμετοχή μας σ΄ έναν αγώνα δρόμου, με την ικανοποίηση της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη», τόνισαν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, η εκδότρια, διευθύντρια του TheTOC.gr Έλλη Στάη, ο διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Wind Hellas Γιώργος Τσαπρούνης και η κορυφαία μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου, ενόψει του αγώνα δρόμου 5 χ.λμ. «TheTOC MERRYTHON».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης σημείωσε ότι «με τη συμμετοχή μας στον αγώνα δρόμου στηρίζουμε το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και το έργο του Σικιαριδείου Ιδρύματος που φροντίζει για την κατάρτιση παιδιών και νέων με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες. Οι συμπολίτες μας και όλοι όσοι αγαπούν το Μαρούσι θα τρέξουμε όλοι μαζί, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας, ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων.

Επικροτούμε την αξιέπαινη ιδέα και προσπάθεια του TheTOC.gr. Πιστεύουμε ότι ένας νέος θεσμός “TheTOC MERRYTHON” ξεκινά, στον οποίο θα είμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι και πιστεύω ότι θα βρει ανταπόκριση και θα τον αγκαλιάσουν όλοι οι συμπολίτες μας».

Η εκδότρια και διευθύντρια του TheTOC.gr Έλλη Στάη υπογράμμισε ότι «“TheTOC MERRYTHON” είναι η πρώτη μιας σειράς δράσεων, πάνω σε θέματα που μας αφορούν όλους και ενεργοποιούν τα συλλογικά μας αντανακλαστικά. Η συνεργασία μας με τον Δήμο Αμαρουσίου ήταν αυτονόητη, καθώς είναι ο Δήμος όπου ζούμε και εργαζόμαστε. Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης διακρίνεται για τις δυνατότητες και την ευαισθησία του σε διαδραστικές πρωτοβουλίες».

Αναφορικά με τον αγώνα η κ. Στάη σημείωσε ότι «τα έσοδα θα διατεθούν στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε κατάσταση που έχουν ανάγκη την υποστήριξη ημών των υπολοίπων. Με το τρέξιμο αναδεικνύουμε τα ατομικά μας χαρακτηριστικά, ξεπερνώντας κάθε φορά τα όρια μας».

Από την πλευρά του ο διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Wind Hellas Γιώργος Τσαπρούνης τόνισε ότι η Wind στηρίζει αυτή την προσπάθεια και «είναι μεγάλη η ικανοποίησή μας που η πρωτοβουλία της Wind που ξεκίνησε το 2011 να συνδέσει το δρομικό κίνημα με την κοινωνική αλληλεγγύη γιγαντώνεται.

Το να διοργανώσουμε στον Δήμος μας, γιατί έτσι τον αισθανόμαστε όλοι μαζί αυτόν τον αγώνα είναι πέρα των άλλων και ηθική υποχρέωσή μας. Πάνω από 130 εργαζόμενοι στη Wind θα βρεθούν στην έναρξη του αγώνα και σίγουρα και στον τερματισμό».

Η κορυφαία μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου, αναφερόμενη στο οφέλη από τη συμμετοχή σ΄ έναν αγώνα δρόμου επισήμανε:
«Όλοι μαζί μπορούμε να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε κάποιο καλό σκοπό. Το τρέξιμο δεν δίνει μόνο ποιότητα στη ζωή μας, υγεία και ευεξία, μας δίνει και κάτι παραπάνω. Τρέχοντας ο άνθρωπος ανακαλύπτει και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του εαυτού του. Τερματίζοντας κάθε φορά σε μία απόσταση, κερδίζοντας ένα προσωπικό άθλο, ανακαλύπτουμε ότι υπάρχουν δυνάμεις που δεν γνωρίζαμε. Και έχουμε να κερδίσουμε σε πνευματικό, σωματικό και ψυχικό επίπεδο. Ο άνθρωπος που τρέχει σε μεγάλες αποστάσεις δεν παιδεύει το σώμα του, αλλά τελειοποιεί τη ψυχή του. Και τώρα ο σκοπός είναι καλός. Δεν περισσεύει κανείς. Να είμαστε όλοι εκεί».

Ο Μαραθώνιος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ (είσοδος από το Golden Hall) την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:00 π.μ. με ώρα προσέλευσης στις 9:00 το πρωί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου και να ζήσουν μια ημέρα χαράς και προσφοράς.

Το συμβολικό κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ (όποιος έχει τη δυνατότητα μπορεί να συμβάλει με μεγαλύτερο ποσό). Η φόρμα συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: run2014.thetoc.gr