Running-Magazine-Logo

H The North Face στήριξε το πρώτο κινηματογραφικό φεστιβάλ περιπέτειας!

athens adventure film festival

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Μοναδική ατμόσφαιρα στο Athens Adventure Film Festival

Η κορυφαία εταιρεία ένδυσης και εξοπλισμού στην ύπαιθρο The North Face, στήριξε με την παρουσία της, την πρώτη προσπάθεια υλοποίησης ενός κινηματογραφικού φεστιβάλ που ήταν αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες περιπέτειας, λαμβάνοντας χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Οι ευρύτερες έννοιες του πολιτισμού, του ορεινού αθλητισμού, της εξερεύνησης και της περιπέτειας, που στηρίζει η The North Face με τις δράσεις της, παρουσιάστηκαν και αποδόθηκαν μέσα από το Athens Adventure Film Festival την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών (Κολλέγιο Ψυχικού) το οποίο γέμισε από κόσμο.

Παρουσία αθλητών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων και εταιρειών εξοπλισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων, η χορηγός εταιρεία παρουσίασε στο πρωτοποριακά σχεδιασμένο περίπτερο της, μέρος των καινοτόμων ενεργειών και προϊόντων της.

Το ολοήμερο – θεματικό φεστιβάλ περιελάμβανε μοναδικές κινηματογραφικές παραγωγές, παρουσιάζοντας 20 προβολές κινηματογραφικών ταινιών με τις περισσότερες από αυτές να αποτελούν πρεμιέρες στη χώρα μας. Στο Athens Adventure Film Festival, διεξήχθη έκθεση φωτογραφίας, με έργα καταξιωμένων Ελλήνων φωτογράφων και πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και παρουσιάσεις από σύγχρονους θρύλους του ορεινού και θαλάσσιου αθλητισμού. Αθλήματα και δραστηριότητες όπως τα skiing, climbing, surfing, mountain biking, kayaking, alpinism, trail running και snowboarding είχαν την τιμητική τους.

athens adventure film festival 2

Στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων από την διοργάνωση και τους συμμετέχοντες χορηγούς, στην οποία η εταιρεία πρόσφερε δύο μοναδικά σακίδια ταξιδιού Base Camp Duffel!

Η διοργάνωση αποτέλεσε μία προσπάθεια υποστήριξης στο «Χάρισε Ζωή – ΚΕΔΜΟΠ» (Κέντρο ενημέρωσης και προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών) καθώς μέρος των εσόδων από την πώληση των φωτογραφικών εκθεμάτων θα δοθεί για τον ανωτέρω σκοπό.

 

[justified_image_grid preset=15]

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X