Running-Magazine-Logo

3 συμβουλές προπόνησης από την Ολυμπιονίκη – Deeana Kastor

2014 Dallas Rock n Roll Half Marathon

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Για την 41 ετών Ολυμπιονίκη Deeana Kastor, η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός.

Η Αμερικανίδα Μαραθωνοδρόμος, που κρατά και το ρεκόρ, πρόσθεσε στο βιογραφικό της και το ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο, κάνοντας χρόνο 1 ώρα 9 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα, στον Rock ‘n’ Roll Ημιμαραθώνιο στη Φιλαδέλφεια. Έχει κερδίσει και το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004 στο Μαραθώνιο γυναικών.

Παρά τις όποιες αμφιβολίες, η Kastor εντυπωσίασε το κοινό με την αγέραστη και ανταγωνιστική της φύση, ενώ δηλώνει πως το κλειδί της επιτυχίας της είναι να βάζει την οικογένειά της πάνω από τα… χιλιόμετρα!

deeana kastor 2

Ακολουθούν 3 συμβουλές προπόνησης από την καλύτερη του είδους:
1. Διατήρησε ποιοτικές προπονήσεις
«Κάνω ακόμα mile repeats, tempo runs and quality long runs. Μαζί με το να ξεκουράζομαι καλά, είμαι πραγματικά ευτυχισμένη με την ζωή μου. Όπου υπάρχει χαρά, έρχεται κι η επιτυχία».
2. Απαλλάξου από τα άχρηστα χιλιόμετρα
«Απ΄ όταν γέννησα την κόρη μου Piper, 3 χρόνια πριν, έχουν μειωθεί οι χιλιομετρικές αποστάσεις που τρέχω αρκετά σημαντικά. Κάποτε, έτρεχα 180 με 230 χιλιόμετρα την εβδομάδα, με μεγάλη συνέπεια. Τώρα τρέχω περίπου 120 χιλιόμετρα την εβδομάδα, και 2 βδομάδες πριν από κάθε Μαραθώνιο, τρέχω περίπου 170χιλιόμετρα»
3. Ύπνος και ξεκούραση
«Νομίζω ότι έχω πολύ περισσότερη ενέργεια τώρα, παρότι έχω περισσότερες υποχρεώσεις. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στον συνδυασμό του ότι μείωσα τα χιλιόμετρα που τρέχω εβδομαδιαίως με την σωστή διατροφή και του να κοιμάμαι τουλάχιστον 10 ώρες κάθε βράδυ… ίσως και περισσότερες αν μπορω!»

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X