Running-Magazine-Logo

Δώρα για έναν δρομέα – Χριστούγεννα του 2014

Christmas running gifts

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Παρά το γεγονός πως οι νύχτες γίνονται ολοένα και πιο σκοτεινές και κρύες, αυτοί που αγαπούν το τρέξιμο και θέλουν να βελτιώνονται συνεχώς, δεν τα παρατούν. Οπότε, γιατί να μη χαρίσεις στο φανατικό του τρεξίματος φίλο σου, ένα από τα παρακάτω δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα; Ή ακόμα, μπορείς να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου!

Για κάθε δρομέα, μεγάλων αποστάσεων, μαραθωνίου ή και ακόμα για αυτούς που έχουν στόχο να γυμναστούν μέσα στο 2015, έχουμε αρκετές χριστουγεννιάτικες ιδέες δώρων… και μας ευχαριστείτε τον Ιανουάριο!

Odlo Jacket Primaloft Loftone

Odlo Jacket Primaloft Loftone

Τέλειο για τις διαδρομές τις κρύες νύχτες του χειμώνα, αυτό το τζάκετ, φτιαγμένο από υλικό Primaloft, προσφέρει φανταστική μόνωση, ενώ είναι μαλακό και αφήνει το σώμα να αναπνέει, ταυτόχρονα. Το βάρος του έχει κρατηθεί στο ελάχιστο δυνατό, ωστόσο είναι ισχυρό και αντιανεμικό. Η αγαπημένη μας προσθήκη όμως είναι η έξυπνη μανσέτα για να βλέπεις το ρολόι σου χωρίς να σηκώνεις το μανίκι!

Polar M400

Polar M400

 

Το ρολόι της Polar μετράει τα βήματα, τις θερμίδες αλλά και τις διαδρομές σου, μέσα από GPS. Μια έξυπνη εφαρμογή Smart Coaching, σου δίνει μια περίληψη για το πόσο καλά πήγε το τρέξιμό σου, αλλά σου δίνει και συμβουλές για το πώς να βελτιωθείς την επόμενη φορά. Η μπαταρία διαρκεί 3 εβδομάδες, ή 8 ώρες αν χρησιμοποιείς GPS, αλλά δεν συνιστάται η καθημερινή του χρήση, παρά μόνο στις προπονήσεις.

Nike Elite Lightweight running sock

Nike Elite Lightweight running sock

 

Το ελαφρύ πλέγμα αντιυγραντικού υφάσματος δημιουργεί μια κάλτσα που προσφέρει εξαιρετική άνεση και αερισμό. Ένα ειδικό τελείωμα στην φτέρνα μειώνει τις τριβές, ενώ είναι λεπτό και ελαφρύ.

Fitness band

A Fitness band

 

Η τεχνολογία που… φοριέται έχει εξελιχθεί αρκετά στον τομέα των αθλημάτων και υπάρχουν πολλές επιλογές, που προσφέρουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, αναλόγως την αγορά που στοχεύουν. Πολλά έχουν οθόνη για να μετράς τους σφυγμούς σου ενώ μερικά απευθύνονται αποκλειστικά σε δρομείς καθώς έχουν GPS.

 

Petzl Tikka RXP

Petzl Tikka RXP

Μην αφήνεις τις σκοτεινές νύχτες να επηρεάζουν το τρέξιμό σου, με αυτόν τον φακό, που προσαρμόζεται στο κεφάλι, μπορείς να τρέξεις οπουδήποτε! Η μέγιστη φωτεινότητα φτάνει τα 215 lumens ενώ υπάρχει ρύθμιση του φάρου ώστε να είσαι ορατός από τα αυτοκίνητα. Η τεχνολογία του σταθερού φωτισμού σημαίνει ότι η λάμπα δεν θα σβήνει όσο ξεφορτίζονται οι μπαταρίες, που είναι επαναφορτιζόμενες μέσω USB. Υπάρχει και αισθητήρας που μετρά το φως που υπαρχει και ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα του φακού.

Monster iSport Strive

Monster iSport Strive

Πρόκειται για ακουστικά 5 αστέρων, μένουν σταθερά και δεν φεύγουν όταν αυξάνεις ταχύτητα. Μπορείς ακόμα να τα πετάξεις στο πλυντήριο και να βγουν καθαρά και πλήρως λειτουργικά.

Salomon S-Lab Exo Short

Salomon S-Lab Exo Short

Η τεχνολογία Exo έχει σχεδιαστεί ώστε να λειτουργούν οι μύες σου πιο αποτελεσματικά, προσφέροντας ταυτόχρονα διαφορετικά επίπεδα στήριξης και ζεστασιάς, ανάλογα με την κατάστασή σου.  Το σορτς διαθέτει ακόμα και σημεία που αντανακλούν ώστε να είσαι ορατός, ενώ το Activedry ύφασμα σε κρατά απολύτως στεγνό όλη την ώρα.

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X