Running-Magazine-Logo

Αύξησε το κίνητρο σου για τρέξιμο με 5 απλούς τρόπους

running motivation 15

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Το να μπεις στη διαδικασία να τρέχεις , σου δίνει άμεσα τη δυνατότητα να είσαι πιο υγιής. Σίγουρα θα έρθουν οι στιγμές που θα βαρεθείς να βγεις για τρέξιμο. Εκεί πρέπει να βρούμε τα κίνητρα μας ( running motivation ) για να διατηρήσουμε την αγάπη μας!

Πάμε λοιπόν να δούμε κάποιες απλές συμβουλές για να φροντίσουμε να κρατηθεί το ενδιαφέρον μας ανέπαφο.

1. Γράψου σε έναν αγώνα

Αναγκαστικά αν γραφτείς σε έναν αγώνα δρόμου ή βουνού , πρέπει να προπονηθείς! Είναι ο μόνος τρόπος να προετοιμαστείς για τον αγώνα. Ουσιαστικά για τον επόμενο μήνα θα μπεις σε μία διαδικασία διατροφής και γυμναστικής ώστε να μην “πέσεις” στα μάτια σου την ώρα της διαδρομής.

Δες όλους τους διαθέσιμους αγώνες δρόμου από το Running Magazine εδώ : Αγώνες Δρόμου 2015

2. Βρες μοναδική μουσική

Το πιο δύσκολο κομμάτι στο τρέξιμο ( και είμαι σίγουρος ότι τώρα που διαβάζεις το άρθρο θα συμφωνήσεις ) είναι το πρώτο βήμα για να βγεις έξω από το σπίτι. Βρες την κατάλληλη Running Music Playlist και ξεκίνησε για το γήπεδο , δρόμο ή διάδρομο.

Tip : Μην ακούς τη μουσική που τρέχεις και στο σπίτι. Άφησε αυτά τα 40-50 τραγούδια να είναι η συντροφιά σου στο δρόμο.

Δες επίσης : Running Music Playlists για κάθε δρομέα

3. Σκέψου Βραχυπρόθεσμα

Για να γίνει το τρέξιμο μέρος της ζωής σου θέλει υπομονή. Πρέπει να είναι κάτι που απολαμβάνεις και όχι κάτι που ανησυχείς γι αυτό. Αν πεις σε κάποιον ότι θα τρέχει για το υπόλοιπο της ζωής του κάθε μέρα το πιο πιθανό είναι να δέσει μία θηλιά στο λαιμό του και να τον χάσεις. Γι αυτό πρέπει να σκέφτεσαι το σήμερα και όχι τα 1.000 “αύριο”

4. Γιόρτασε αυτό που κατάφερες

Πήρες καινούρια παπούτσια και δεν τα έχεις χρησιμοποιήσεις ακόμη; Πάρε τον αγαπημένο σου εξοπλισμό , φόρεσε τον και ξεκίνα για τρέξιμο. Κάνε γιορτή την κάθε στιγμή που τρέχεις. Έτσι θα διατηρήσεις το ενδιαφέρον σου! Βγάλε μία Selfie πόσταρε την στο Facebook ή οπουδήποτε αλλού!

Δες επίσης : Στείλε μας τη φωτογραφία σου ενώ τρέχεις : Your RunningPhoto

5. Μίλα γι αυτό

Πίστεψε το ο ίδιος.. Ο δρομέας δεν είναι αυτός που τρέχει τα 10km σε 35 λεπτά ούτε το Μαραθώνιο σε 2.5 ώρες. Είναι ο κάθε ένας από εμάς , απλός άνθρωπος , που χρησιμοποιεί το τρέξιμο για να ξεφύγει , για να αθληθεί και για να νιώσει όμορφα. Μίλα με τους φίλους σου γι αυτό!

Μπορεί να σου φανεί ανόητο αλλά το να το λες από εδώ και από εκεί το κάνει πιο επίσημο. Πίστεψε με , κανέναν δεν ενδιαφέρει αν είσαι sprinter ή επαγγελματίας δρομέας. Όλο το point του Running είναι .. ότι απλά τρέχεις!

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X