Running-Magazine-Logo

11 Tips για να είσαι ασφαλής όταν τρέχεις στο δρόμο

running road

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Προστάτεψε τον εαυτό σου όταν περπατάς ή όταν τρέχεις έξω..

1) Άφησε κάποιο μήνυμα : Ενημέρωσε κάποιον ή άφησε ένα σημείωμα στο σπίτι σχετικά με το πού σκοπεύεις να πας και πόση ώρα στο περίπου σκοπεύεις να προπονηθείς. Με αυτόν τον τρόπο οι δικοί σου θα ξέρουν που να σε βρουν σε περίπτωση που κάτι σου συμβεί.

2) Κινητό Τηλέφωνο : Να έχεις πάντα μαζί σου το κινητό σου τηλέφωνο σε περίπτωση που χρειαστεί να τηλεφωνήσεις.

3) Σαν να είσαι αόρατος: Μην υποθέτεις ότι ένας οδηγός σε βλέπει. Στην πραγματικότητα, φαντάσου ότι ένας οδηγός δεν μπορεί να σε δει, και να συμπεριφέρεσαι αναλόγως.

4) Τρέξε ανάποδα Καλύτερα να περπατάς ή να τρέχεις μπρος την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που κινούνται τα αυτοκίνητα. Οι οδηγοί θα σε βλέπουν πιο καθαρά έτσι.

5) Κάνε στην άκρη : Αν δεις ότι η κίνηση των αυτοκινήτων είναι αυξημένη να είσαι προετοιμασμένος να ανέβεις στο πεζοδρόμιο ή να κινείσαι στην άκρη του δρόμου.

6) Να είσαι ορατός : Φόρεσε υψηλής ορατότητας ρουχισμό με έντονα χρώματα: Μετά τη δύση του ηλίου τα αντανακλαστικά ρούχα είναι ότι χρειάζεσαι.Αν δεν έχεις, μια καλή επιλογή είναι ένα ελαφρύ αντανακλαστικό γιλέκο. Επίσης καλό θα ήταν να έχεις μαζί σου ένα φως χειρός LED ώστε να μπορούν οι οδηγοί να σε δουν.

7) Βγάλε τα καλώδια από τα αυτιά : Εάν χρησιμοποιείς ακουστικά για να ακούς μουσική φρόντισε η ένταση να είναι τόση ώστε να είσαι σε θέση να ακούς τα αυτοκίνητα που πλησιάζουν.

8) Προσοχή στους γκρεμούς : Ειδικά στην επαρχία μεγάλη προσοχή γιατί στην άκρη του δρόμου ο γκρεμός είναι πολύ κοντά στα παπούτσια σου.

9) Σωστή συμπεριφορά στο δρόμο. Να ελέγχεις προσεκτικά τα φανάρια και τα στοπ και να είσαι ευγενικός με τους οδηγούς για να γίνουν και εκείνοι, (κάποια στιγμή) με εσένα.

10) Προσοχή στους ριψοκίνδυνους οδηγούς : Ειδικά νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ θα συναντήσεις πολλούς από αυτούς στο δρόμο .. Εσύ πρέπει να προβλέπεις. Επιπλέον να προσέχεις τις εξόδους από τα Parking , τα μπαρ ή τα εστιατόρια όπου κινείται κόσμος με αυτοκίνητα.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X