11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Μαραθώνιος 2014 – Ο Felix Kandie είναι ο μεγάλος νικητής!

Μία μεγάλη επίδοση έκανε ο Felix Kipchirchir Kandie από την Κένυα στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο που έκοψε πρώτος το νήμα και βγήκε νικητής..

2:10.36 είναι η επίσημη χρονομέτρηση και πρόκειται για μεγάλο ρεκόρ!!

Ο Kάντι τερμάτισε πρώτος διανύοντας την απόσταση σε 2 ώρες, 10 λεπτά και 36 δεύτερα, ενώ δεύτερος ήταν ο Ρέιμον Μπετ. Ο Κενυάτης με την επίδοση αυτή κατάφερε να ξεπεράσει την επίδοση του Ιταλού, Στέφανο Μπαλντίνι ο οποίος κατείχε το ρεκόρ της κλασσικής διαδρομής μαραθωνίου με χρόνο 2.10.55 που του είχε δώσει και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακού Αγώνες 2004 της Αθήνας!

felix

 

Η Κενυάτισα Naomi Jepkogei Maiyo τερματίζει πρώτη μεταξύ των γυναικών στον 32ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθήνας στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η Ναόμι Μάγιο από την Κένυα ήταν η πρώτη γυναίκα που τερμάτισε στον αγώνα με χρόνο 2:41.05. Πίσω της βρέθηκε η νικήτρια του περυσινού Μαραθωνίου, Νάνσι Τζόαν Ρότιτς με 2:41.28, ενώ τρίτη τερμάτισε η Τίντλα.

32os-marathonios-athinas-ginaikes

Ο Χριστόφορος Μερούσης ο πρώτος Έλληνας Μαραθωνοδρόμος που τερματίζει στον 32ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθήνας στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Από ελληνικής πλευράς ο Χριστόφορος Μερούσης για δεύτερη διαδοχική χρονιά ήταν ο πρώτος Έλληνας Μαραθωνοδρόμος που τερμάτισε στο Καλλιμάρμαρο στον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας. Ο χρόνος του ήταν 2 ώρες και 25 λεπτά.

32os-marathonios-athinas-ellinas-protos

 

Η Σοφία Ρήγα η πρώτη Ελληνίδα που τερματίζει στον 32ο Κλασσικό  Μαραθώνιο Αθήνας στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στις γυναίκες, η Σοφία Ρήγα από την Πάτρα ήταν η πρώτη Ελληνίδα δρομέας που τερμάτισε στο Μαραθώνιο σε 2 ώρες, 45 λεπτά και 36 δευτερόλεπτά. Ακολούθησε η Μάγδα Γαζέα σε 2 ώρες, 47 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα.

32os-marathonios-athinas-proti-ellinida

Δείτε επίσης τους νικητές στα 5 και 10 χλμ εδώ