11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

 Corfu Urban Trail – Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ο 2ος καλοκαιρινός αγώνας με την επωνυμία CORFU URBAN TRAIL 14 χλμ στην παλιά πόλη της Κέρκυρας και τα φρούρια της θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015.

Η επιτυχημένη διοργάνωση βασιζόμενη στο τρίπυχο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ –ΙΣΤΟΡΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ καταδεικνύει ότι η Κέρκυρα διαθέτει όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα προκειμένου να φιλοξενήσει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και να καταστεί πόλος έλξης αθλητικού τουρισμού χωρίς την αισθητική αλλοίωση της έντονης ιστορικότητας εικόνας και ταυτότητάς της. Εξάλλου είναι και η πρώτη ελληνική πόλη ενταγμένη στον κατάλογο της UNESCO στην οποία διοργανώθηκε ήδη μία φορά ο ιδιαίτερος αυτός τύπος αγώνα, πανευρωπαϊκώς γνωστός ως URBAN TRAIL.

H διαδρομή του OLD TOWN TRAIL σχεδιάστηκε και χαράχτηκε σε πεζόδρομους , πεζοδρόμια και καλντερίμια-καντούνια έτσι ώστε να διατρέχει τις ιστορικές γειτονιές της πόλης , τα δύο της Φρούρια , τα ιστορικά της μνημεία , το φυσικό κόσμημα –ζωντανό μουσείο χλωρίδας που αποτελεί ο χώρος της Παλαιόπολης με τα μονοπάτια του καθώς και τον γραφικό όρμο της Γαρίτσας και του Ανεμομύλου.