Running-Magazine-Logo

Athens Santa Run – 7 Δεκεβρίου 2014 – Τρέξε τα Χριστούγεννα στην Αθήνα

athens santa run 2

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Athens Santa Run : Ντύσου Αι Βασίλης και τρέξε στην Αθήνα σε ένα ιδιαίτερο Running Event

Δεν έχουν περάσει 2 εβδομάδες από το post μας στο Facebook για έναν αγώνα Χριστουγεννιάτικο με Αγιοβασιλιάτικη ατμόσφαιρα.

Έρχεται αυτήν την Κυριακή , 7 Δεκεμβρίου ένας αγώνας διαφορετικούς από τις υπολοίπους. Για πρώτη φορά το Santa Run στην Αθήνα, Athens Santa Run. Ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί σε όλο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία. Οι δρομείς θα είναι ντυμένοι με στολές Άι Βασίλη σε έναν αγώνα με συμβολικό χαρακτήρα.

Ο στόχος του είναι η δημιουργία μία Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στην Αθήνα μέσω του Running.

athens santa run poster

Αφετηρία και Διαδρομή

Η αφετηρία θα είναι από το City Link ( Στοά Σπηρομήλιου , Βουκουρεστίου και Αμερικής ) στο κέντρο της Αθήνας. Η στολισμένη μας πρωτεύουσα σε μία άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα θα γεμίσει 500 δρομείς ( για πρώτη φορά το Athens Santa Run θα έχει κλειστές συμμετοχές ) . Η διαδρομή θα είναι 2.5 χιλιόμετρα διασχίζοντας την καρδιά μίας Αθήνας ντυμένη “Χριστούγεννα” .

Το σύνολο των Χρημάτων θα δοθεί στην Αποκατάσταση Παιδικών Χαρών Δήμου Αθηναίων . Κόστος = 10 ευρώ

Διοργανωτές 

Holmes Place σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του Spetes Mini Marathon και με τη  συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

Χρυσός Χορηγός

ING

Δηλώσεις 

Διευθύνουσα Σύμβουλος του Holmes Place κα Φλέγγα Έλλη

«Συνεπείς με το motto μας “one life. live it well.” στηρίζουμε το 1ο Athens Santa Run φιλοδοξώντας να καθιερώσουμε έναν ακόμα θεσμό που προωθεί την άθληση ως τρόπο ζωής. Ο κοινωνικός χαρακτήρας του event θεωρώ ότι προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό των αξιών που πρεσβεύουμε σαν εταιρεία. Ας κάνουμε τα Χριστούγεννα μια γιορτή δράσης και κοινωνικής προσφοράς!»

 Διευθύντρια Marketing ING , Χρυσού οδηγού και Santa Run Athens 2014

«Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητάς μας, στηρίζουμε το 1ο Athens Santa Run. Πιστοί στη φιλοσοφία μας με τίτλο “Live Well”, αγκαλιάζουμε προσπάθειες που θα μας κάνουν να βρεθούμε σε κίνηση, να αθληθούμε, να προσέξουμε την υγεία μας και να προσφέρουμε ταυτόχρονα στην κοινωνία όπου δραστηριοποιόμαστε. Αυτό ακριβώς είναι το 1ο Santa Run: ένα χαρούμενο, χριστουγεννιάτικο, δρομικό event, που μας καλεί όλους να συμμετέχουμε, να διασκεδάσουμε, να αθληθούμε και να προσφέρουμε στην πόλη μας. Σας περιμένουμε όλους εκεί!»

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses Mini Marathon, Δρ. Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη

«Είναι μεγάλη μας χαρά να μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας με σκοπό να φέρουμε στην Αθήνα ένα θεσμό του βεληνεκούς του Santa Run»

Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, κ. Χρήστος Τεντόμας

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε στη διοργάνωση και να υποστηρίζουμε ένα event που έχει όλες τις προϋποθέσεις να καθιερωθεί ως ένας θεσμός του μεγέθους και του κύρους που αρμόζουν στην πόλη της Αθήνας. Σαν Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας είμαστε πάντοτε στο πλευρό καινοτόμων πρωτοβουλιών που προωθούν τους σκοπούς και την αποστολή μας»

Οι εγγραφές για το 1ο Santa Run Athens, πραγματοποιούνται από τις Γραμματείες των Holmes Place στην Αθήνα, στο Μαρούσι και στη Γλυφάδα, από όπου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν και τις στολές του Αγ. Βασίλη. Για περισσότερες πληροφορίες: 210- 6196791, 210 9690096, 210 3259400.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X