Running-Magazine-Logo

Βίκος Relay Series στον Πειραιά – Οι πρώτοι αγώνες σκυταλοδρομίας στην Ελλάδα | 16 Νοεμβρίου 2014

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τον Ερμή 1877, αθλητικά σωματεία και συλλόγους του Πειραιά, προκηρύσσουν τους αγώνες σκυταλοδρομίας δρόμου 4×2500μ. και 2×5000μ. καθώς και παιδικών σκυταλοδρομιών 4×100μ., 4×200μ. με την επωνυμία: “Piraeus Street Relays 2014”.

Οι αγώνες αποτελούν την πρώτη μεγάλη διοργάνωση δρόμου στην πόλη του Πειραιά μετά από πάρα πολλά χρόνια και είναι ο έκτος σταθμός – και τελευταίος για το 2014 – της πανελλαδικής σειράς αγώνων σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Relays.

Θα διεξαχθούν την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 στο Λιμάνι Ζέας (Πασαλιμάνι) του Πειραιά με τους παρακάτω κανονισμούς:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΕΣ

Κυριακή 16.11.2014 – Έναρξη αγώνων 10:30 και λήξη αγώνων 13:30

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Εκκίνηση – Τερματισμός: Λιμάνι Ζέας (Πασαλιμάνι)

Kids Relays 4×100μ:

Kids Relays 4×200μ:

Street Relays 4×2500μ:

Street Relays 2×5000μ:

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

* Στους αγώνες των σκυταλοδρομιών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι ανεξαιρέτως, αθλητές, αθλούμενοι και απλοί πολίτες ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης.

* Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον αγώνα 4×2500μ., οι αιτούντες πρέπει να είναι γεννημένοι το 2002 και πριν, ενώ για να εγκριθεί η συμμετοχή στον αγώνα 2×5000μ. οι αιτούντες πρέπει να είναι γεννημένοι το 1998 και πρίν.

* Στους αγώνες των σκυταλοδρομιών υπάρχουν τρεις κατηγορίες για τις οποίες θα βγει ξεχωριστή κατάταξη και είναι: α) Ομάδες Ανδρών, β) Ομάδες Γυναικών, γ) Μικτές Ομάδες (τουλάχιστον 1 άτομο διαφορετικού φύλου στην κάθε ομάδα).

* Στον αγώνα των παιδικών σκυταλοδρομιών Kids Relays 4×100μ. υπάρχουν δύο κατηγορίες και μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά γεννημένα τα 2005-2006 και 2007-2008.

* Στον αγώνα των παιδικών σκυταλοδρομιών Kids Relays 4×200μ. υπάρχει μία κατηγορία και μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά γενημμένα τα έτη 2003-2004.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Όλοι οι αγωνιζόμενοι είτε ανήκουν σε αναγνωρισμένα αθλητικά σωματεία, είτε σε συλλόγους δρομέων, είτε είναι ανεξάρτητοι αθλούμενοι, αγωνίζονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και οφείλουν να διαθέτουν ιατρική βεβαίωση για την συμμετοχή τους.

Αυτό ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτου ηλικίας που μαζί με τη δήλωση συμμετοχής αποδέχονται υποχρεωτικά τους παρακάτω όρους που επισυνάπτονται στη φόρμα συμμετοχής.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ

Βραβεύσεις θα γίνουν για τις πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας του Piraeus Street Relays στα 4×2500μ. και στα 2×5000μ. και αυτές θα είναι:

Η πρώτη ανδρική ομάδα, η πρώτη γυναικεία ομάδα, η πρώτη μικτή ομάδα.

Στα μέλη κάθε μίας από τις ανωτέρω νικήτριες ομάδες, θα απονεμηθούν χρυσά μετάλλια.

Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στα Piraeus Street Relays, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X