Running-Magazine-Logo

Hydras Trail Event | 4-5 Απριλίου 2015

hydras trail event1

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Η Ύδρα είναι σε όλους γνωστή ως ένα αρχιτεκτονικό θαύμα με τεράστια ιστορία αλλά ταυτόχρονα και με έναν ξεχωριστό κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.

Η ιδιαιτερότητα του φυσικού περιβάλλοντος, η άγρια ομορφιά των βουνών αλλά και τα παρθένα απόκρημνα μονοπάτια της με την καταπληκτική θέα στην θάλασσα, είναι τα προσόντα τα οποία της προσδίδουν έναν ακόμα λόγο για να την εξερευνήσετε Για όλους εμάς, που αγαπάμε την φύση και θέλουμε να δοκιμάζουμε τα πραγματικά όρια της αντοχής μας, διοργανώνουμε ένα αγωνιστικό διήμερο που έρχεται να «ταράξει τα νερά» των ορεινών αγώνων και να δώσει στον καθένα μας την ευκαιρία να ζήσει από κοντά μια μοναδική εμπειρία!

hydras

Το «HYDRA’S TRAIL EVENT – ΑΓΩΝΕΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ» είναι πλέον γεγονός και υπόσχεται να προσφέρει ένταση και πολύ δράση.

Από τις συνολικά πέντε διαδρομές, ξεχωρίζει ο αγώνας με την ονομασία “Eros  mountain trail”, μια διαδρομή των 25,6 χλμ με θετική υψομετρική 1050μ, ενώ η πρωτοτυπία του διημέρου είναι ο αγώνας downhill που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Καλώς ήρθατε στους αγώνες της Ύδρας, εξερευνήστε την άγρια ομορφιά του νησιού μας, περιηγηθείτε στα ιδιαίτερα ορεινά μονοπάτια της και ζήστε μοναδικές αγωνιστικές στιγμές!

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο hydrastrail.gr

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X