Running-Magazine-Logo

3ος Δρόμος Υγείας Πάτρας | 8 Φεβρουαρίου 2015

3os dromos ygeias patras

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

3ος Δρόμος Υγείας Πάτρας – Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ο Σύλλογος Δρομέων & Περιπατητών Πάτρας «Το Πάρκο της Αγυιάς» διοργανώνει αγώνα δρόμου με την ονομασία 3ος Δρόμος Υγείας Πάτρας 23,1 χλμ. Παράλληλα θα διεξαχθούν και ο 3ος Δρόμος Περιπατητών Υγείας 5 χλμ. αλλά και ο 1ος Δρόμος Υγείας Πάτρας 5 χλμ.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Ο Σύλλογός μας με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στον 3ο ΔΡΟΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ 23,1χλμ., που έγινε πλέον θεσμός και τελεί υπό την αιγίδα των ΔΗΜΩΝ ΠΑΤΡΕΩΝ & ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ αλλά και με την υποστήριξη της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Ο 3ος Δρόμος Υγείας Πάτρας 23,1 χλμ. θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος αθλητών και αθλητριών κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα. Η εκκίνηση θα δοθεί στην υπέροχη πόλη της Ναυπάκτου ενώ ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα.

Για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθεί και ο 1ος Δρόμος Υγείας Πάτρας 5χλμ. με αφετηρία το parking της πλαζ και τερματισμό την πλατεία Γεωργίου.

Συγχρόνως θα πραγματοποιηθεί και ο 3ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 5 χλμ. ο οποίος έχει συμμετοχικό χαρακτήρα και θα ξεκινήσει επίσης από το parking της πλαζ και τερματισμό στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτική προκήρυξη του αγώνα.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X