11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

3ος Δρόμος Υγείας Πάτρας – Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ο Σύλλογος Δρομέων & Περιπατητών Πάτρας «Το Πάρκο της Αγυιάς» διοργανώνει αγώνα δρόμου με την ονομασία 3ος Δρόμος Υγείας Πάτρας 23,1 χλμ. Παράλληλα θα διεξαχθούν και ο 3ος Δρόμος Περιπατητών Υγείας 5 χλμ. αλλά και ο 1ος Δρόμος Υγείας Πάτρας 5 χλμ.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Ο Σύλλογός μας με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στον 3ο ΔΡΟΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ 23,1χλμ., που έγινε πλέον θεσμός και τελεί υπό την αιγίδα των ΔΗΜΩΝ ΠΑΤΡΕΩΝ & ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ αλλά και με την υποστήριξη της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Ο 3ος Δρόμος Υγείας Πάτρας 23,1 χλμ. θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος αθλητών και αθλητριών κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα. Η εκκίνηση θα δοθεί στην υπέροχη πόλη της Ναυπάκτου ενώ ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα.

Για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθεί και ο 1ος Δρόμος Υγείας Πάτρας 5χλμ. με αφετηρία το parking της πλαζ και τερματισμό την πλατεία Γεωργίου.

Συγχρόνως θα πραγματοποιηθεί και ο 3ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 5 χλμ. ο οποίος έχει συμμετοχικό χαρακτήρα και θα ξεκινήσει επίσης από το parking της πλαζ και τερματισμό στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτική προκήρυξη του αγώνα.