Running-Magazine-Logo

Δόλιχος Αγώνας Δρόμου | 1-3 Μαΐου 2015

dolixos agonas dromou

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Το αθλητικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΟΙ και η οργανωτική ομάδασας προσκαλεί στην 4η διοργάνωση του αγώνα ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑ που θα γίνει στις 1-2 και 3 Μαΐου 2015.

Ο αγώνας έχει μήκος 255 χιλιόμετρα και διάρκεια 48 ώρες. Η διαδρομή περιλαμβάνει 60% δασικούς δρόμους – χωματόδρομους και μονοπάτια και 40% ασφαλτοστρωμένους δρόμους που συνδέουν την κεντρική Ελλάδα με την Πελοπόννησο μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντίρριου. Η ορεινή διαδρομή φθάνει σε ύψος έως 1100 μέτρα με συνολική θετική υψομετρική 4500 μέτρα και αρνητική 5100 μέτρα.

Για αυτό το σκοπό καλεί τους φίλους δρομείς που πιστεύουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στην απίστευτη αυτή δοκιμασία ψυχικής και σωματικής αντοχής, να δηλώσουν συμμετοχή για να νοιώσουν τα υπέροχα συναισθήματα που προσφέρει αυτή η εμπειρία.

Συναισθήματα που μόνο λίγοι μπορούν να τα νιώσουν.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την 1 Σεπτεμβρίου 2014 και θα λήξουν στις 31 Μαρτίου 2015.

Για οποιαδήποτε πληροφορία για το τερέν της διαδρομής τα χαρακτηριστικά του αγώνα, κανονισμούς, φωτογραφίες, video θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.doliho.gr ή αν επιθυμείτε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήσατε μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@doliho.gr
Θα σας περιμένουμε με χαρά αλλά και με την εμπειρία των προηγουμένων διοργανώσεων και πιστεύουμε να σας δώσουμε ένα αγώνα αντάξιο των προσδοκιών σας.

Από την Οργανωτική Επιτροπή

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X