Running-Magazine-Logo

Corfu Mountain Trail |1 Φεβρουαρίου 2015

corfu mountain trail

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Corfu Mountain Trail – Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Προκηρύσσεται ο 4os αγώνας τρεξίματος ορεινού εδάφους με την επωνυμία «CORFUMOUNTAIN TRAIL 2015» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 στην Κέρκυρα με αφετηρία την πλατεία του παραλιακού και παραδοσιακού χωριού Μπενίτσες (ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ) και ώρα 8:00. Ο αγώνας διοργανώνεται από το «CORFU MOUNTAIN TRAIL» .

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη γεωγραφική ενότητα που ορίζεται από τα χωριά: Μπενίτσες (όπου η αφετηρία κι ο τερματισμός ) , Γαστούρι, Αγ. Δέκα, Ανω Γαρούνα, Σταυρός.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο διαδρομές, μήκους 17 χλμ (οlive tree trail) και 37 χλμ (rail trail) αντιστοίχως και διεξάγεται σε μονοπάτια και χωματόδρομους μέσα σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και κατάφυτη από ελαιώνες, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο το ιδιαίτερης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον αυτού του τμήματος του νησιού μας.

Ως χρονικό όριο ολοκλήρωσης του Αγώνα των 17χλμ ορίζεται ο χρόνος των τεσσάρων (4) ωρών ενώ ως χρονικό όριο ολοκλήρωσης του Αγώνα των 37 χλμ ορίζεται ο χρόνος των οχτώ (8) ωρών.

Έγκυροι αθλητές θεωρούνται όσοι αθλητές τερματίσουν μέσα στα χρονικά όρια

Η υψομετρική διαφορά της μεγάλης διαδρομής (RAIN TRAIL) είναι 2020 μέτρα και της μικρής (OLIVE TREE TRAIL) είναι 1000 μέτρα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ . Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα έχουν γυναίκες και άνδρες με ηλικία μεγαλύτερη των 18 ετών. Η ηλικία των 18 ετών πρέπει να είναι συμπληρωμένη την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα. Αθλητές και αθλήτριες κάτω των 18 ετών θα συμμετάσχουν μόνο κατόπιν ενυπόγραφης υπεύθυνης δήλωσης γονέα, κηδεμόνα.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.corfumountaintrail.com

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X