11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

City Trail – Ξάνθη (Παλαιά Πόλη) Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ο παραδοσιακός οικισμός της Ξάνθης, γνωστός ως «παλιά Ξάνθη», δημιούργημα της τρίτης δεκαετίας του 19ου (1830), αποτελεί έναν πόλο έλξης σε μια ευρύτερη γεωγραφική περιοχή που συγκεντρώνει πολιτισμικό, ιστορικό και οικολογικό ενδιαφέρον. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης ¨XanthiRunners¨ σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, διοργανώνει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 τον 1ο αγώνα City Trail στην Παλαιά Πόλη της Ξάνθης. Καινοτομία του αγώνα είναι ότι οι αθλητές θα βρεθούνε σε ένα νέο τερέν από τα συνηθισμένα που τρέχανε έως σήμερα.

Η διαδρομή του αγώνα κινείται στα γραφικά σοκάκια και στα στενά της παλαιάς πόλης, σε δρόμους με πλακόστρωτο και σκαλιά και διέρχεται μέσα από 1.200 διατηρητέα κτίσματα μεγάλα αρχοντικά διασωζόμενα ως σήμερα, ιστορικά κτήρια, εκκλησίες, παρεκκλήσια κτλ. Ο αγώνας City Trail απευθύνετε σε όλους τους αθλητές Δρόμου και Βουνού, είτε έχουν συστηματική ενασχόληση με το τρέξιμο είτε όχι. Η συνολική απόσταση θα είναι περίπου στα 10Χιλιόμετρα. Σας περιμένουμε να συντρέξετε μαζί μας βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, θα ακολουθήσει μεταγενέστερη ανακοίνωση.