Running-Magazine-Logo

5 ασκήσεις γιόγκα για όλους τους δρομείς

yoga running

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Δοκίμασε αυτές τις ασκήσεις yoga για ταχύτερη ανάκτηση δυνάμεων μετά το τρέξιμο:

Modified Shoulder Stand

Ξάπλωσε με το κεφάλι σου στο έδαφος, τα χέρια σου να ακουμπούν στο πάτωμα και λύγισε τα γόνατά σου. Χρησιμοποίησε τη δύναμη του πυρήνα σου για να σηκώσεις τα πόδια σου, επέκτεινε τον κορμό σου και ίσιωσε τα πόδια σου προς τα πάνω. Τοποθέτησε τα χέρια σου στο κάτω μέρος της πλάτης σου, με τους αγκώνες, για καλύτερη στήριξη. Βεβαιώσου ότι το βάρος σου στηρίζεται στους ώμους σου (όχι στο λαιμό σου).

Downward Dog

Ξεκίνησε με τα χέρια και τα γόνατά σου. Δίπλωσε τα δάχτυλα των ποδιών σου κάτω και σπρώξτε πίσω, αυξάνοντας την πίεση στους γοφούς σας και πιέστε τις φτέρνες προς το έδαφος.

Standing Forward Fold

Σκύψε μπροστά από τους γοφούς σου, κρατώντας τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Ακούμπησε τα χέρια σου στο κάτω μέρος των ποδιών σου ή στο πάτωμα, ανάλογα με την ευελιξία σου.

Legs Up the Wall

Βάλε το γοφό σου όσο πιο κοντά μπορείς σε έναν τοίχο. Άπλωσε και τα δύο πόδια πάνω στον τοίχο και κούνησε τα προς τα πίσω και μακριά από τον τοίχο.

Standing Splits

Ξεκίνησε προς τα εμπρός και με τα δύο χέρια. Κράτησε το βάρος στα χέρια σου και με το αριστερό πόδι σου. Σήκωσε το δεξί πόδι σου όσο πιο ψηλά μπορείς, κρατώντας τους γοφούς σου.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X