11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Η αθλητική εταιρεία Puma διοργανώνει τη σειρά αγώνων δρόμου Puma City Run, σε συνεργασία με τους Δήμους Κηφισιάς και Πειραιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ακολουθεί η προκήρυξη του Puma City Run Kifissia

ΑΓΩΝΑΣ 10 χλμ. Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Κατάστημα Puma Κηφισιάς (Λεωφ. Κηφισίας 242 & Παναγίτσας) Ώρα εκκίνησης: 09:30 π.μ.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας (νερό) στα 5 χλμ. και στον τερματισμό.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνειηλεκτρονικά από την εταιρεία MyLaps και τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον τερματισμό ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την απόσταση των 10 χλμ. σε χρόνο κάτω των 1:40. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

ΑΓΩΝΑΣ 1 χλμ. ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Κατάστημα Puma Κηφισιάς (Λεωφ. Κηφισίας 242 & Παναγίτσας) Ώρα εκκίνησης: 09:35 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά μέχρι και 14 ετών. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά (σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής) θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Σε όσους τερματίσουν τον αγώνα του 1 χλμ. θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Τρόποι δήλωσης συμμετοχής: Σύντομα θα ανακοινωθούν οι τρόποι δήλωσης συμμετοχής.

– See more at: http://gimnastirio.gr/11266/puma-city-run-kifisia/#sthash.c2poNQjj.dpuf