Running-Magazine-Logo

Η τεχνολογία του ActiPatch ® πάει στους Ολυμπιακούς του Rio!

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Relief – Recover – Restart

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου, παρουσιάστηκαν στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών οι 10 φιναλίστ Ελλάδας και Βαλκανίων για τον διαγωνισμό HYPE Global Sport Innovation Competition 2016.

Διάβασε εδώ όλα τα άρθρα που έχουν γραφτεί για το ActiPatch

Απόκτησε το αποκλειστικά με Δωρεάν Μεταφορικά , Αντικαταβολή και 10% Έκπτωση εδώ

Το 1ο βραβείο έλαβε ο Αν. Καθηγητής του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστήμιου Πατρών κ. Κωνσταντίνος Πουλάς, με την πρόταση «Sports Electroceuticals». Η πρόταση αποτελεί καινοτομία της ερευνητικής ομάδας του εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας της Φαρμακευτικής Πατρών (http://emvia.upatras.gr), με επικεφαλής τον κ. Πουλά. Αφορά τεχνολογία που εφαρμόζεται σε αθλητές μετά από μυϊκούς τραυματισμούς και επιτυγχάνεται με τη διοχέτευση μικρορρευμάτων και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στο τραυματισμένο μέλος. Η διαδικασία της αποκατάστασης επιταχύνεται κατά 25%. Η μέθοδος θεραπείας αφορά όλους τους αθλητές. Να σημειωθεί ότι εφαρμόζεται ήδη με επιτυχία στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ και έχει παρουσιαστεί στην ιατρική ομάδα της Barcelona. Μέλος της διαγωνιστικής ομάδας είναι και ο γιατρός της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, Αλκιβιάδης Καλλιακμάνης.

Ο τελικός θα λάβει χώρα στο Rio de Janeiro της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, με μεγάλο βραβείο τη χρηματοδότηση με 100.000€ για την καλύτερη πρόταση.

Τα προϊόντα της Maralko (ActiPatch®, Allay®, SmartInsole®) αποτελούν την έκφραση της τεχνολογίας των Sports Electroceuticals, σε ατομική συσκευασία.

Η Maralko εκφράζει τα θερμότερα συγχαρητήρια στον κ. Κωνσταντίνο Πουλά για την κατάκτηση του 1ου βραβείου στον περιφερειακό διαγωνισμό Ελλάδας και Βαλκανίων και εύχεται σε όλη την ομάδα καλή επιτυχία στον τελικό!

* Ο διαγωνισμός Global Start–up Sport Ιnnovation Competition διοργανώνεται από την EMGI του Ισραήλ και το HYPE Foundation από το Ισραήλ, που εξειδικεύονται στην ανάπτυξη οικοσυστημάτων, θερμοκοιτίδων και επιταχυντών επιχειρήσεων. Ο σκοπός του παγκόσμιου αυτού διαγωνισμού είναι να φέρει κοντά δυναμικούς νέους επιχειρηματίες, ερευνητές και σπουδαστές που δραστηριοποιούνται στο σχεδιασμό προϊόντων και την ανάπτυξη τεχνολογιών που θα αλλάξουν στα επόμενα χρόνια τον κόσμο του αθλητισμού από ότι τον ξέρουμε σήμερα (IoT, Wearables, Swimming, Running Technologies, APP’s, Medical Equipment, κλπ). Στο διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος 46 χώρες με τη συμμετοχή πανεπιστημίων, ινστιτούτων και επιστημόνων – ερευνητών από όλο τον κόσμο.

Στην Πάτρα διοργανώθηκε ο ένας από τους οκτώ τελικούς που αφορούν  τα Βαλκάνια. Υπήρξαν 45 υποψηφιότητες και μετά από αξιολόγηση προκρίθηκαν 10 από τις οποίες προέκυψε η νικήτρια. Οι 10 νική­τριες ομάδες συμμετείχαν σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης (international acceleration and training program), έχοντας την ευκαι­ρία να παρουσιάσουν τις και­νοτομίες τους σε ένα ακροατήριο επενδυτών, επιταχυντών επιχειρήσεων, επιχειρηματι­ών και στελεχών της βιομηχα­νίας από πολλές χώρες.

Η εταιρεία

Η εταιρεία MARALKO είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων της Bioelectronics σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η εταιρεία Bioelectronics Corporation εδρεύει στο Frederick, Maryland, ΗΠΑ και είναι εισηγμένη στο Αμερικάνικο Χρηματιστήριο. Ειδικεύεται στην κατασκευή μικρών αναλώσιμων συσκευών, ειδικά σχεδιασμένων για την καταπολέμηση του πόνου και την επούλωση των τραυμάτων. Η έρευνα που έχει κάνει η εταιρεία είναι πρωτοποριακή και εστιάζεται στη μελέτη ηλεκτρομαγνητικών πεδίων για θεραπευτική χρήση.

Οι αναλώσιμες συσκευές που έχει αναπτύξει η Bioelectronics είναι καινοτόμες στη σύλληψη και ιδιαίτερα αποτελεσματικές στη χρήση. Τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί με ειδικό τρόπο ώστε να καταπολεμούν πόνους στη μέση, στα γόνατα, στα πέλματα και σε πολλά ακόμη σημεία του ανθρώπινου σώματος.
Τα προϊόντα έχουν κερδίσει βραβείο Ιατρικής Καινοτομίας από την εφημερίδα Wall Street Journal και απολαμβάνουν τιμητικών αναφορών από σχετικά έντυπα.

 

Επικοινωνία

MARALKO Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα

Διεύθυνση: Τζαβέλλα 42Β, 15451, Ν. Ψυχικό, Αθήνα

Τηλέφωνο Παραγγελιών: +30 2107564827

Email: info@maralko.com

Web: maralko.com / actipatch.gr

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X