Running-Magazine-Logo

Ένα μικρό βήμα για τους δρομείς, ένα μεγάλο βήμα για την Lanes Running Team!

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Εδώ και μήνες η Lanes Running Team προπονείται υπό το φως του ηλίου… το Σαββατοκύριακο όμως έβαλε στόχο τα αστέρια κι έτρεξε κάτω από το φως της Ανοιξιάτικης Πανσελήνου, καθώς συμμετείχε στο 1ο Run me to the Moon στα Νότια Προάστια. Έτσι, την Κυριακή στις 21.00 η παραλία της Γλυφάδας γέμισε με 700 δρομείς, ανάμεσα στους οποίους οι 50 ήταν ντυμένοι στα κόκκινα και με διάθεση που χτύπησε κόκκινο… ήταν τα μέλη της Lanes Running Team.

Ήταν ένας μοναδικός αγώνας 5 χιλιομέτρων, αφού ξεκίνησε με κόκκινο ουρανό και τελείωσε με το ολοστρόγγυλο φεγγάρι να δίνει το έναυσμα στους δρομείς! Η βραδιά είχε πολύ τρέξιμο, που όμως συνοδευόταν από φωνές, χρώματα και μουσική. Τα μεγάλα αλλά και τα λιλιπούτια  μέλη της Lanes Running Team, ενισχυμένα με βιταμίνες Lanes έκλεψαν και πάλι την παράσταση. Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων του αγώνα διατέθηκαν στο φιλανθρωπικό σύλλογο Αμυμώνη, τον Πανελλήνιο σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Στα νυχτοτρεχάματα της Lanes Running Team, δεν έλειπαν και πάλι η παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου και ο δημοσιογράφος Χρήστος Χατζηιωάννου που συμμετείχαν στον αγώνα ενθαρρύνοντας και τα υπόλοιπα μέλη! Η γεύση που άφησε ο αγώνας ήταν… πορτοκάλι, καθώς στη λήξη η ομάδα κρούσης της Lanes ήταν εκεί για να  προσφέρει Ηλεκτρολύτες σε όσους έτρεξαν, με σκοπό να αναπληρώσουν την χαμένη τους ενέργεια!  Όλα τα μέλη πήραν μαζί τους και από ένα kit αθλητικών συμπληρωμάτων με Πολυβιταμίνες Xtra Energy, FlexAde Xtra, Ηλεκτρολύτες και Μαγνήσιο, που θα τους βοηθήσουν να ανακτήσουν την ενέργειά τους και να προστατεύσουν τις αρθρώσεις τους με στόχο να εκτοξεύσουν τις επιδόσεις τους στους επόμενους αγώνες.

Ανεβασμένη διάθεση και πολλές ανεβασμένες φωτογραφίες στα social media ήταν ο  απολογισμός της Κυριακάτικης βραδιάς… αφού οι περισσότεροι δρομείς δεν αντιστάθηκαν και έκαναν μια στάση για να φωτογραφίσουν το εντυπωσιακό φεγγάρι, το οποίο εμφανίστηκε ακριβώς στο σύνθημα εκκίνησης του αγώνα!

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Lanes Running Team που τερμάτισαν… και πάλι πρώτα! Άλλωστε το σύνθημα του αγώνα ήταν και πάλι πώς, όταν τρέχουμε όλοι μαζί… τερματίζουμε πάντα πρώτοι!

Θέλετε να συμμετάσχετε κι εσείς στον επόμενο αγώνα της Lanes Running Team; Μείνετε συντονισμένοι στο www.facebook.com/laneshealth για να μάθετε πρώτοι την ημερομηνία εγγραφής για τον επόμενο αγώνα!

Στο μεταξύ, keep training under the sun … με τα video που ετοίμασε η Lanes σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Νακόπουλο, που περιλαμβάνουν συμβουλές για σωστή προθέρμανση, καλή φυσική κατάσταση, ενδυνάμωση και επαρκής αποθεραπεία! Βρείτε τα στο  www.youtube.com/user/laneshealth

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X