Running-Magazine-Logo

11ος Δρόμος Θυσίας Πεσόντων Μάχης Κρήτης – 5 Ιουνίου 2016 | Κρήτη

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 με αφορμή τη μάχη της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί ο επετειακός 11ος  Δρόμος Θυσίας Πεσόντων Μάχης , αφιερωμένος στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους για την ελευθερία στο νησί της Κρήτης.

Εκτός από το ηθικό χαρακτήρα του αγώνα θα δοθεί και μεγάλη προσοχή στο αγωνιστικό μέρος. Θα πραγματοποιηθούν τρεις διαφορετικές διαδρομές 1, 5 & 17 χιλιομέτρων.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν να τρέξουν σε όποια διαδρομή επιθυμούν έχοντας υπόψη τους ότι η μεγάλη διαδρομή είναι ανωμάλου δρόμου και ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

 

Τις διαδρομές μπορούν να ακολουθήσουν και πεζοπόροι ή ποδηλάτες εκτός συναγωνισμού.

Όπως πάντα θα βραβευθούν οι πρώτοι τρεις άνδρες και γυναίκες της γενικής κατηγορίας ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα προσφερθεί αναμνηστικό μετάλλιο και έπαινος.

Μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει φαγητό που θα προσφέρουν οι κάτοικοι του χωριού της Αγίας Βαρβάρας.

Πληροφορίες: 6945736528

Αγία Βαρβάρα Κρήτης

Η Αγία Βαρβάρα αποτελεί σταυροδρόμι για την πεδιάδα της Μεσαράς και τα νότια τμήματα του Ψηλορείτη. Το κλίμα της είναι δροσερό και κατάλληλο για θερινή διαμονή. Κύρια ασχολία των κατοίκων είναι η ελαιοκομία και η αμπελουργία. Επίσης, ονομαστά είναι τα λάχανά της. Ο κεντρικός ναός είναι αυτός που έδωσε και το όνομα στο χωριό. Εξίσου σημαντικός είναι ο παλιός ναός αλλά και οι βυζαντινές εκκλησίες του Προφήτη Ηλία, του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Γεωργίου, όπως επίσης και το παλαιό μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (στο κοιμητήριο του οικισμού)

Δείτε ένε βίντεο :

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X