Running-Magazine-Logo

Χάσε βάρος με συμβουλές διατροφής και προπόνησης

running shoes zoom

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

1.  Να είσαι Υπομονετικός

Όλοι θέλουμε να αδυνατίσουμε γρήγορα και εύκολα. Μην τα περιμένεις όλα από το τρέξιμο. Μία υγιής πρόοδος μείωσης βάρους είναι στο 1 κιλό / εβδομάδα.Άρα , μην περιμένεις να χάσεις 10 κιλά σε ένα μήνα , είναι λάθος! Να έχεις το στόχο σου στα 10 κιλά / 2 μήνες

2.  Μην προσπερνάς γεύματα

Αν δεν τρως .. δεν πρόκειται να χάσεις κιλά! Τα αποτελέσματα είναι ολέθρια αν παραμένεις νηστικός και όταν πεινάσεις πολύ φας ότι βρεις μπροστά σου. Επίσης, αν δεν τρέφεσαι σωστά δεν θα υπάρχει “καύσιμο” στον οργανισμό ώστε να καίει.

3.  Να τρέχεις αρκετές φορές την εβδομάδα

Σκέψου ότι άνθρωποι οι οποίοι έχασαν βάρος χρειάστηκε να καίνε περίπου στις 2.800 θερμίδες σε ένα εβδομαδιαίο πλάνο άσκησης σύμφωνα με στατιστικά του National Weight Control Registry. Αν υποθέσουμε ότι κάθε 1.5 χιλιόμετρο κατά μέσο όρο καις 100 θερμίδες χρειάζεσαι 42 χιλιόμετρα την εβδομάδα.

 4.  Ασκήσεις Ενδυνάμωσης

Με τις ασκήσεις ενδυνάμωσης όχι μόνο θα καις θερμίδες αλλά θα αυξήσεις και τη μυική σου μάζα, η οποία θα σε βοηθήσει στην απόδοση σου στο τρέξιμο.Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να τρέξεις πιο γρήγορα και δυνατά άρα θα καις και περισσότερες θερμίδες.Τέλος, οι ασκήσεις ενδυνάμωσης θα σε βοηθήσουν στην πρόληψη τραυματισμών.

Δες επίσης : Μέγιστη απώλεια βάρους με το συνδυασμό τρέξιμο + βάρη 

5.  “Σπάσε” τις θερμίδες

Είναι καλύτερο να τρως μικρά και πολλά γεύματα από το να φας ένα τεράστιο μεσημεριανό ή βραδινό!

Δες επίσης : 40+4 snacks για πριν και μετά την προπόνηση

6.  Γέμισε το πιάτο σου με λαχανικά.

Ντομάτες Καρότα Σπανάκι και άλλα πράσινα λαχανικά θα γεμίσουν το πιάτο σου και με τους υδατάνθρακες τους θα “σκοτώσουν” την όρεξη σου

Διάβασε επίσης : Αύξησε την αντοχή σου με φυλλώδη λαχανικά

7.  Κατέγράψε τα φαγητά σου

Τις πρώτες ημέρες θα σε βοηθήσει να καταγράφεις ότι τρως και πίνεις. Είναι πολύ πιθανό να σοκαριστείς με το πόσες θερμίδες προσλαμβάνεις και να κάνεις λίγο κράτει. Επιπλέον , θα καταλάβεις που κάνεις λάθος και θα βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες.

 8.  Παρακολούθησε τον εαυτό σου όταν τρώει

Θα εκπλαγείς αν καταγράψεις τον εαυτό σου σε Video όταν τρως. Θα καταλάβεις ότι τρως πάρα πολύ γρήγορα, κατά πάσα πιθανότητα, και θα αρχίσεις να τρως πιο αργά.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X